Ardi Borova

SPA

PROFILI I STUDENTIT: Nuk është e nevojshme eksperiencë e mirëfilltë, edhe pse do t’ju kërkohet të punoni shumë dhe me pasion për flokët!

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / Ditet: E Hënë – E Premte

KOHËZGJATJA: 16 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikat

INFO

Ky kurs ofron trajtime gjithëpërfshirëse të trupit. Studenti pajiset me një gamë të gjerë trajnimesh të nevojshme praktike për ata që dëshirojnë të fitojnë punësim dhe progres në fushën e masazherisë dhe estetikës.

Nëse ju dëshironi të punoni për veten tuaj mbi një bazë me kohë të plotë, ky është një kurs ideal për ju. Ne kemi përfshirë trajtimet më të njohura dhe të kërkuara ku mbulohen fuasha si: bazat e bukurisë dhe masazh për t'ju dhënë një gamë të plotë të trajtimit.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 883


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube