Ardi Borova

Rreth Nesh

Ideja e krijimit të një salloni bukurie Ardi Borovës i lindi në vitin 1993, të cilën e konkretizoi me çeljen e tij në vitin 1994. Salloni Borova synonte të sillte në tregun shqiptar tendencat e fundit europiane të trajtimit të flokut. Që në nisje parimi kryesor i Borovës ishte, shërbim cilësor dhe standarde perëndimore në gjithçka ofrohej në sallonin e tij, për të fituar jetëgjatësi në këtë fushë. Pikërisht shërbimi dhe produktet cilësore, thithën një klientelë me kërkesa të larta.

Në vitet 1996-1997, Borova vjen me një eksperiencë më shumë të fituar në perëndim, specializohet në Itali dhe Francë. Nisi të jetë pjesë e eventeve kryesore artistike e kulturore në vend. Pjesëmarrës në shumë spektakle të kohës, ku më i famshmi ishte konkurrsi i bukurisë "Miss Europa 1996" dhe festivalet e këngës në radio televizion.

Në vitin 1997 Borova do të shfaqej me një dimension të ri, atë të edukimit të të rinjve që aspirojnë të jenë pjesë në fushën e parukerisë dhe estetikës. Në këtë kohë u krijua ARDI BOROVA AKADEMI. Me qindra kursantë të Borovës tashmë kanë çelur sallonet e tyre, apo janë pjesë e stafeve në sallone me emër në Tiranë dhe jo vetëm.


Jo pak figura të njohura  në fushën e artit, politikës, medias kanë krijuar imazhin e tyre  publik, duke i besuar vetëm duarve të Borovës. Shumë prej tyre, sidomos të rinjtë duan që ndryshimi i pamjes dhe stilit të vinë nga vetë Ardi.


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube