Ardi Borova

Muaji i të Hënave

ABC Lyerje

Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për parukier të kualifikuar në lyerje që dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike; apo është i përsosur për ata që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00
Kohëzgjatja: 4 të Hëna rradhazi
Pajiseni me: Çertifikatën "ABC"

Prenoto Kursin

Sallon Kreativ

Ideal për stilist me vetëbesim, që janë në kërkim të sfidave në sallonet e tyre të punës.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00
Kohëzgjatja: 4 të Hëna rradhazi
Pajiseni me: Çertifikatën "ABC"

Prenoto Kursin

ABC Prerje

Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për stilist që sapo janë kualifikuar dhe dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është perfekt për stilistët që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00
Kohëzgjatja: 4 të Hëna rradhazi
Pajiseni me: Çertifikatën "ABC"

Prenoto Kursin

ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube