Ardi Borova

Fillestar

Çertifikatë për 24 javë

Nuk është e nevojshme eksperiencë e mirëfilltë, edhe pse do t’ju kërkohet të punoni shumë dhe me pasion për flokët!

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 24 Javë
Pajiseni me: Përfundimi me sukses i kursit, do t’ju pajisë me Çertifikatën e shumë kërkuar të “Ardi Borova Academy”

Prenoto Kursin

Çertifikatë për 36 javë

Nuk është e nevojshme eksperiencë e mirëfilltë, edhe pse do t’ju kërkohet të punoni shumë dhe me pasion për flokët!

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 36 Javë
Pajiseni me: Përfundimi me sukses i kursit, do t’ju pajisë me Çertifikatën e shumë kërkuar të “Ardi Borova Academy”

Prenoto Kursin

Çertifikatë për 48 javë

Nuk është e nevojshme eksperiencë e mirëfilltë, edhe pse do t’ju kërkohet të punoni shumë dhe me pasion për flokët!

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Premte
Kohëzgjatja: 48 Javë
Pajiseni me: Përfundimi me sukses i kursit, do t’ju pajisë me Çertifikatën e shumë kërkuar të “Ardi Borova Academy”

Prenoto Kursin

ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube