Ardi Borova

Sallon Kreativ Lyerje

KURS AFAT SHKURTËR

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për parukier me njohuri teknike, që dëshirojnë të përditësojnë repertorin e sallonit të tyre. 

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Hënë-  E Premte

KOHËZGJATJA: 5 Ditë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata Sallon Kreativ Lyerje”.

INFO

Je në kërkim të një dimensioni të ri të punës tënde? Dëshiron të rrisësh mundësinë e fitimit?

Eksploroni në maksimum mundësitë komerciale që lyerja (si mjet pune) mund t’i ofroj bisnesit tuaj në punën e përditëshme në sallon, përmes sesioneve të punës së udhëhequr dhe demostrime teknike të detajuara. Ne do të ilustrojmë rëndësinë e lyerjes në krijimin e një look-u të plotë, bashkë me marrëdhënien që krijohet në dhënien e balancës dhe formës. Frymëzuar nga metodat e zotëruara nga Ardi Borova Salon – abc-ja e lyerjeve të flokëve sipas mënyrës Ardi Borova Sallon, ky kurs mbulon seksione inovative dhe teknika aplikimi në udhëheqje e përzgjedhejve të lyerjeve efektive dhe miksime të sakta. Kursi “Sallon Kreativ Lyerje” ju mundëson juve fitimin e kofidencës së re në dhënien e një shërbimi të plotë klientëve tuaj, ndërkohë që rregjistrohen të ardhura në rritje.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 903


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube