Ardi Borova

Lyerje me Ardi Borovën

KURS AFAT SHKURTËR

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për parukier me njohuri teknike që dëshirojn të përditësojnë repertorin e sallonit tij/saj.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Hënë – E Enjte

KOHËZGJATJA: 4 Ditë

DATAT E FILLIMIT ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikatën “LYERJE ME ARDI BOROVËN”.


INFO

Ardi Borova do t’ju ilustroj teknikat më të fundit të modës që janë zhvilluar në një terren progresiv dhe tema të tjera të inkorporuara si Art, Design & Fashion si burime inspirimi. Ju do të përfitoni nga atmosfera relaksuese e “shkollës së artit”, që ju inkurajon të bëni pyetje, mësoni, të eksperimentoni dhe të argëtoheni. 


Ardi Borova do e ndaj frymëzimin dhe teknikat e tij përmes një serie prezantimesh, leksionesh, demostrimesh dhe sesione pune gjallëruese, ku gjithashtu përfshihen dhe prerjet e avancuara të flokëve. Të jeni të sigurtë se pas ndjekjes të një kursi kaq energjik përqasja juaj për lyerjet do të ndryshoj përgjithnjë.  

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 813


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube