Ardi Borova

Fije sipas Ardi Borova Sallon

KURS AFAT SHKURTËR

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për parukier që sapo janë kualifikuar në lyerje që dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre në bërjen e fijeve apo parukier të tjerë të kualifikuar në lyerje që duan të rivizitojnë teknikat klasike të lyerjeve në sallonin “Ardi Borova”. 

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Martë - E Enjte

KOHËZGJATJA: 3 Ditë

DATAT E FILLIMIT ___/___/______

PAJISENI ME: Çertifikatën “Çertifikata abc Lyerje”.

INFO

Në qoftë se keni pasion për ngjyrat dhe doni të rrisni mundësitë e fitimeve atëherë konsideroni “Fije sipas Ardi Borova Sallon”.

Ky kurs intensiv tre ditor do të shfaq metodat kryesore e lyerjeve të pjesshme përmes praktikës në sesione të demostrimeve plotë risi. Fijet, ndarja e flokëve dhe fijet teke, përzgjedhja e fijeve, e vendeve, ndërthurja, palosja dhe mbyllja e tyre do të shpjegohen përgjatë kursit, për gjatësi dhe lloje të ndryshëm flokësh, duke siguruar kështu, një spektër të plotë mbi teknikat e lyerjeve të pjesshme. 

Çdo parukier i kualifikuar në lyerjen e flokëve e ka të nevojshme të kuptuarin e principeve të teorive të bojrave dhe aplikimit të tyre në dizajnin e flokëve. Për të fituar vetëbesim në përzgjedhjen e teknikva në bërjen e fijeve që janë të përshtatshme për t’i dhënë një dimension tjetër prerjes. Zotërimi i këtyre aftësive kyç është benefit i madh tek repertori i look-ut tuaj, kështu që kapni shansin për të patur një fillim të mirë në botën e lyerjeve. 

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 879


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube