Ardi Borova

ABC Prerje

KURS AFAT SHKURTËR

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për stilist që sapo janë kualifikuar që dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për stilistët që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Hënë-  E Premte

KOHËZGJATJA: 5 Ditë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata ABC”.

INFO

Je duke kërkuar për format më fine të prerjeve për femra?

Atëherë kursi i prerjes ABC është për ty!

Një javë e dedikuar kritereve të teknikave që përdoren nga stilistët e trajnuar të Ardi Borova Sallon, duke ju dhënë juve kohën dhe hapsirën për të perfeksionuar linjat, shkallëzimet 0 - 45° dhe shkallëzimet normale, të fortë si dhe kombinimin e tyre. Ky kurs ju jep më të mirën për të zhvilluar aftësitë dhe njohuritë tuaja duke ju futur punës me kokë në sesionet e punës praktike dhe guidave të detajuara nga instruktor të mirë kualifikuar. 

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 931


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube