Ardi Borova

ABC Meshkuj

KURS AFAT SHKURTËR

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për stilist që sapo janë kualifikuar që dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike në prerjen e flokëve për meshkuj. Ky kurs është gjithashtu perfekt për stilistët që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Henë - E Premte

KOHËZGJATJA: 5 Ditë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata ABC”.

INFO

Dëshiron t’i përvetësosh teknikat që krijojnë bazën në botën e metodave trajnuese më të njohura në “abc Meshkuj” – Prerja e flokëve sipas mënyrës së Ardi Borova Sallon?

Atëherë zgjidhni kursin tonë “abc Meshkuj”, ku do të mësoni teknikat bazë të prerjes së flokëve për meshkuj, si prerja e flokëve me gërshër mbi krehër, qethjes bashkë me shakllëzimet 0 - 45°, shkallëzimet normale, të fortë dhe prerjet drejtë. Variacionet esenciale do t’ju tregojnë kombinimin e këtyre teknikave bazë për të prodhuar një variete të plotë të formave moderne, të cilat kur bëhen në fomë të përsosur na japin mundësinë të krijojmë një repertor look-esh të kuptueshëm. 

Praktika në workshops, demostrimet dhe teoria do t’ju japin bazat e duhura për të zhvilluar dhe sofistikuar aftësitë tuaja në një ambjent stimulues dhe kreativ. 

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 949


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube