Ardi Borova

ABC Lyerje

KURS AFAT SHKURTËR

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për stilist që sapo janë kualifikuar (dhe/apo të sapo kualifikuar në lyerje) që dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për stilistët që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Henë - E Premte

KOHËZGJATJA: 5 Ditë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata ABC”.

INFO

Dëshiron të shprehësh talentin në teknikat e lyerjeve?

Në qoftë se po, atëherë zgjidh kursin tonë “abc Lyerje”.

Prezantimi i përsosur me këtë formë gjallësuese të përzgjedhjes dhe aplikimit të ngjyrave është një aftësi që do të rrisë mundësitë tuaja të fitimit.

Në këtë kurs ju do të studjoni teorinë e tabelës së ngjyrave, për lyerje të plota, të pjesshme dhe teknikat e kombinimit të ngjyrave përmes demostrimit si dhe sesionet e praktikës. Shumë shpejtë do t’ju rritet besimi në përzgjedhjen e ngjyrave që plotësojnë tonin e ngjyrës së klientit tuaj; dhe do të zgjidhni teknikat e aplikimit që do ti japin një dimension të ri prerjes. Ne besojmë se përvetësimi i këtyre aftësive është me shumë përfitim përpara se të kaloni në një punë më të avancuar, kështu që kapeni mundësinë për ta filluar mbarë botën e ngjyrave.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 369


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube