Ardi Borova

ABC e Plotë

KURS AFAT SHKURTËR

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për ata që janë në përfundim të kursit apo për stilist që sapo janë kualifikuar / të sapo kualifikuar në lyerje që dëshirojnë të perfeksionojnë aftësitë e tyre teknike. Ky kurs është gjithashtu perfekt për parukierët që duan të rivizitojnë teknikat tona klasike të prerjes.  

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Hënë - E Enjte

KOHËZGJATJA: 4 Ditë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata ABC”.

INFO

A je i apasionuar në dinamikat e prerjeve/lyerjeve për flokëpër meshkuj dhe femra, sipas mënyrës së Ardi Borova Sallon?

Formësimi një sistemi edukimi të plotë; kursi jonë mëiriiështë dedikuar risive në botën e prerjeve (për meshkuj dhe femra) dhe teknikat e lyerjeve që janë të bazuara në trajimin e ekipit kombëtar të Ardi Borova Sallon/Academy. Kurs i përshtatshëm si për një stilist që sapo është kualifikuar apo për një parukier me eksperiencë dhe/apo stilist në lyerjen e flokëve qëështë në kërkim të ideve të reja në kriteret e këtyre tëknikave, kjo është mundësia juaj për të kuptuar se si këto disiplina unike kombinohen për të prodhuar një repertor të plotë të look-eve. Futju me kokë praktikës në sesionet e punës, që janë përshtatur më së miri në punët klasike të një salloni dhe demostrime të detajuara që do t’ju frymëzojnë, motivojnë dhe fuqizojnë.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 874


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube