Ardi Borova

Sallon Intensiv

AFATGJATË

PROFILI I STUDENTIT: Ideal për stilistë me vetëbesim që janë në kërkim të sfidave në punën e tyre në sallon. 

FORMATI: Demos / Teori / Praktikë 

ORARI: 9:00 – 16:00 / E Hënë - E Premte

KOHËZGJATJA: 4 Javë

DATAT E FILLIMIT: ___/___/______

PAJISENI ME: “Çertifikata Sallon Intensiv”.

INFO

Ka nëvojë puna juaj në sallon për më shumë frymëzim?

Ky kurs intensiv 4 javor është i dizenjuar për parukier që dëshirojnë të fokusohen në aftësitë e parukerisë që nevojiten për të performuar në ambjentet e sotme konkurente të salloneve. 

Ky kurs nuk ka për qëllim vetëm t’ju udhëheqë përmes botës së njohur të prerjes dhe lyerjes sipas teknikave të Ardi Borova Sallon, por gjithashtu në sesione kreative të prerjeve dhe lyerjeve është i ndërthurur me përdorimin e shkëputjes, dorës lirë dhe vendosjen moderne të bojrave. 

Kursi arrin pikën kulminante me një prezantim pune frymëzues nga një anëtar i ekipit Kreativ të Ardi Borova Sallon/Academy, ku përfshihen prezantimi i look-eve të përfunduar, duke ju dhënë juve mundësinë të shkëmbeni ide me liderët e industrisë.

 

(*) Ofrojmë kurse individuale (specializimi) duke përzgjedh në program atë cfarë kërkohet nga parukieri/studenti. Për më tepër info, lutemi të na kontaktoni.

 

Regjistrohu dhe paguaj online!   

Hits: 834


ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube