Ardi Borova

Afatgjatë

Sallon Intensiv

Ideal për stilistë me vetëbesim që janë në kërkim të sfidave në punën e tyre në sallon.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë - E Premte
Kohëzgjatja: 4 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën "Sallon Intensiv"

Prenoto Kursin

Gjithëpërfshirës

Ju rekomandojmë të keni 1 – 2 vite eksperiencë, që të mund të përfitoni nga ky kurs.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Hënë - E Premte
Kohëzgjatja: 10 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën "Gjithëpërfshirëse"

Prenoto Kursin

Post Çertifikim

Do të keni nevojë të keni aftësitë bazë të prerjes së flokëve për më shumë guidë në të gjitha aspektet e parukerisë deri në një nivel më të avancuar.

Formati: Demos / Teori / Praktikë
Orari: 9:00 – 16:00 / E Henë - E Premte
Kohëzgjatja: 24 Javë
Pajiseni me: Çertifikatën "Ardi Borova Academy"

Prenoto Kursin

ARDIAN BOROVA © 2014       NA KONTAKTONI       PRIVACY POLICY       TERMAT DHE KUSHTET       EMAIL          Ardi Borova - Instagram   Ardi Borova - Pinterest   Ardi Borova - Linkedin   Ardi Borova - Facebook   Ardi Borova - Google +   Ardi Borova - Youtube