Kontakt

Kontakt

  • Rr. Vaso Pasha Nr. 7 (ish blloku),
  • Tirana, Albania
  • +355 4 2270967
  • +355 68 2026118
  • Whatsapp +355697636666

REGJISTROHUNI NE BULETININ TONE

Behuni pjese e komunitetit tone global me qasje eksluzive ne oferta speciale, lajme dhe ngjarje te fundit.